Kellonsoittojärjestelmät

Kellonsoittojärjestelmä autimatisoi kirkonkellojen soiton ja tornikellojen käynnin.

Valmistamme laadukkaita ja helppokäyttöisiä kellonsoittojärjestelmiä erilaisilla
kokoonpanoilla. Räätälöimme kellonsoittojärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten kirkonkellojen tai tornikellojen vaatimukset. Asennamme valmistamamme järjestelmät aina asiakkaalle.

 

Kellonsoittojärjestelmiä ohjataan Siemens
-teollisuusohjausjärjestelmällä ja kosketusnäyttöpaneelilla. Järjestelmillä voidaan ohjata kaikkia vanhoja sähköisiä lyömälaitteita, vasaroita ja heilutusmoottoreita. Lisäksi kirkonkelloja voidaan soittaa valmistamiemme magneettivasaroiden avulla.

Kellonsoittojärjestelmä OK16

Kellonsoittojärjestelmä OK16 voidaan asentaa kaikkiin vanhoihin kellonsoittojärjestelmiin.

Kellonsoittoärjestelmää voidaan käyttää helposti ohjauspaneelista, älypuhelimesta, tietokoneelta tai tabletilla. Käyttö tapahtuu suojatusti sähköisen turva-avaimen avulla. Käyttöliittymä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. 

 

Etäyhteys Suveko Oy:n online-huollosta OK16-ohjauskeskukseen mahdollistaa kustannustehokkaan tavan tehdä muutoksia, asetuksia ja päivityksiä järjestelmään. OK16 toimii pääkellona kaikille käytössä oleville kellojärjestelmille, esimerkiksi tornikelloille. Sen avulla on mahdollista myös ohjata ja valvoa muita järjestelmiä. Kellonaika päivittyy aina automaattisesti.